Kes on need inimesed mahlapakkidel???

oktoober 17th, 2007

 

Kes on küll need inimesed Põltsamaa Felixi uutel mahlapakkidel? Esimesena märkasin poes ühte neist meesterahvapildiga pakkidest. Ja kohe tekkis küsimus, et kes ta selline on ja mis ta paki peal teeb? No oleks ainult kenad naisterahvad, võiks arvata, et tegu on lihtsalt modellidega, kes kaunistavad pakki ja kutsuvad ostma. Aga need mustvalged mehed küll eriti ei kutsu ostma. Ma vastupidi ei julge selliseid pakke korvi poes pannagi. Kuidagi imelik.

Välismaa filmidest on saanud näha, et seal pannakse piimapakkidele kadunud inimeste pildid. Äkki on need inimesed mahlapakkidel ka kadunud isikud? Aga kuhu ma helistama pean kui ma mõnda neist tänaval näen? Või on need inimesed, kes Põltsamaal mahla pressivad? Mine võta kinni. Mõtlemisainet igaljuhul jagub.

Äkki keegi lugejatest oskab öelda, kes need inimesed on.


One Response to “Kes on need inimesed mahlapakkidel???”

  1. J.L. on detsember 7, 2007 10:39 hommikul

    Khm, inimesed mahlapakkidel on tavalisel tagaotsitavad :)

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Name (nõutav)

Email (nõutav)

Veebileht

Speak your mind