Jaak Leer töötab Naistelehes?

oktoober 3rd, 2007

Kes töötab Naistelehes? Kus töötab Jaak Leer? Kas Jaak Leer on nüüd tõesti Naistelehe ajakirjanik? Neile ja veel paljudele küsimustele saad vastuse kui loed edasi.

Astusin raamatukogust läbi, et värsketele lehtedele pilk peale heita. Lehti oli sel päeval suhteliselt vähe nagu esmaspäeviti ikka ning kuna kohe ei viitsinud töökohustusi täitma naaseda, siis vaatasin ringi, et mida veel lugeda. Pilk jäi seisma ajakirjade laual lebaval roosal väljaandel. Naisteleht, olin kuulnud, kuid lugenud teps mitte. No polnud kätte sattunud.

Lappasin ajakirja ja silma torkas pealkiri: “Seitsme lapsega üksikema unistab sektsioonkapist”. Tuleb ju tuttav ette? Minu meelest ei ole siin kahtlustki, et neid pealkirju kirjutab Nelli Teatajast tuntud sulesepp Jaak Leer. Laiemale üldsusele on ta kindlasti ka tuntud raamatu “Savumees Einaril on buss kogu aeg katki” autorina.

Proovi, kas oskad vahet teha, mis on pärit Jaagu raamatust ja mis Naistelehest:

Ühe käega kirjakandja veab endast raskemat postikotti, Maamees Külvar sõi oma pöidla ära, Hakkaja mees tegi perele kirstud, Emajõel töötab joodeldav lits, Tartu naine reisib rekkajuhist abikaasaga koos.

Õiged vastused leiad järgmise nädala Naistelehest zoodablogist. Mulle igaljuhul tundub, et tuleb seda ajakirja tihedamini lappama hakata.


Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Name (nõutav)

Email (nõutav)

Veebileht

Speak your mind