Zoodablogi talendijaht

september 22nd, 2007

Vaatasin telekast uut saadet sarjast “Kõik eestlased telestaarideks” ehk nagu teda konkreetse eksemplarina kutsutakse: “Talendijaht”. Ja tänu Mart Juure žüriiliikmeks olemisele on tegu täiesti vaadatava saatega. Piinlike hetki oli suhteliselt vähe. Talendikatele ei olnud eriti pikalt aega antud ja ühes saates võeti päris suur hulk kuulsusejanulisi läbi. Positiivne, et mingit nämmutamist ei olnud. Muidugi see ruum, kus nad oma trikke tegid, oli hale. Oleks siis ikka veidike suurema eelarve kirjutanud ning mõne korraliku lava või taustadekoratsioonidki muretsenud. Praegu jäi mulje, et tegu on mingi suvalise koolisaaliga.

Igaljuhul, hakkasin siis mõtlema, et mida ma teeksin kui mind relvaga ähvardades selles saates osalema sunnitaks. Milles ma talendikas oleksin? Minu naine näiteks arvas, et kuna ta on Eesti kiireim sokikuduja, siis ta võiks sellega üles astuda. Aga mina? Mõtlesin ja mõtlesin, kuid välja ei mõelnud. Ma võin julgelt väita, et ma olen keskmisest osavam väga paljudes valdkondades. No ütleme, et suudan üle keskmise või keskmise tulemuse soovi korral saavutada väga erinevatel elualadel, aga pole seda ühte valdkonda, milles ma eriti silmapaistev oleks. Eriti veel midagi sellist, millega “Talendijahil” üles astuda. No ega ma väga ei kurvastagi, mul pole vähimatki soovi sel viisil “tuntust” saavutada.

Aga organisatoorsed oskused on mul täiesti olemas, seega kuulutan välja Zoodablogi talendijahi: pane kommentaari kirja see trikk, millega osaleksid sina talendijahi saates, kui oleksid selleks sunnitud.


2 Responses to “Zoodablogi talendijaht”

  1. kroku on september 22, 2007 7:00 õhtul

    Ma joon nagu vana mees. Kükke oskan natukene teha. Ja hiljuti õppisin krooksumise ära.

  2. zoodablog » Blog Archive » “Peenisest” ja teistest huvitavatest mõtetest seoses Google Analytics’iga, mis ühtlasi tähistab Zoodablogi taassündi on veebruar 26, 2009 8:45 õhtul

    [...] “talendijaht” – postituse “Zoodablogi talendijaht” tõttu. Ja kuigi telekanal reklaamib, et ainus talendijaht sel aastal nende kanalis toimub, [...]

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Name (nõutav)

Email (nõutav)

Veebileht

Speak your mind