Lugesin Rein Purpuri raamatu läbi

aprill 4th, 2007

Rein Purpur: eestlaste pöörane rännak Euroopas“, kirja pandud Laur Siboldi ja Jaano Martin Otsa poolt, väärib juba ainuüksi äramainimist selle poolest, et tegu on esimese Eesti blogist sündinud raamatuga. Osta ei raatsinud, võtsin raamatukogust ja lugesin läbi.

PurpurInimese, kes ootavad raamatutelt sügavaid ja ülevaid tundeid, ei maksa selle teosega end vaevama hakata. Need, kes oskavad mõnu tunda kergest meelelahutusest, lugege kindlasti. Sorav ja lõbus jutt.

Kohe alguses tekkis paralleel Juha Vuorise “Joomahullu päevaraamatuga”. Eelmainitud teos oli mu mälu mööda ka kuidagi internetipäeviku teemaga seotud. Rein Purpur on nagu Juha Berg ja näiteks Arkadi vastab suhteliselt Kristiani tüübile. Purpuri loos juuakse lihtsalt veidike vähe, pannakse naisi vähem, seiklused on pisut vähempöörased, aga see-eest reisitakse rohkem ning lool on olemas siduv teema, mis seiklused teataval määral ühte liidab.

Üldiselt tasub vaid loota, et kui “Teine hooaeg” kaante vahele trükitakse, siis ei ole sellega nii nagu Joomahullu lugude järgedega.

Madis Otsa pildid väärivad samuti äramainimist.

Ahjaa, head lugejad, homne päev tuleb teil väga sensitiivne ja tundeline. (Allikas – Reporteri horoskoop)


One Response to “Lugesin Rein Purpuri raamatu läbi”

  1. http://www.pinterest.com/garygagnon7927/naissaar on märts 6, 2014 3:25 õhtul

    Naisssaar oո suuruselt Eesi viies saar ja
    sսl on võimalus seda қülastaԀa

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Name (nõutav)

Email (nõutav)

Veebileht

Speak your mind