Ma olen kogu aeg öelnud, et jalgpall on peaga mäng

juuli 10th, 2006

Sai läbi nüüd see trall ning võib rahumeeli igapäevaasjadega edasi tegeleda. Tore MM oli laias laastus, kuigi lõpplahendus polnud just kõige meelepärasem. Oleks Prantsusmaa võitnud, oleks võinud Saksamaa kolmada kohaga ka leppida, aga nüüd jäi natuke kripeldama.

Tore muidugi, et Zidane ikkagi MMi parimaks mängijaks valiti. Oleks käe või jalaga Materazzile virutanud, siis vast poleks valitud, aga pealöök oli väga efektne.

Head mängumehed MMil: inglaste Crouch ja prantslaste Ribery.

*Täiendus*

Aga vaesed itaallased said ikkagi tünga: kõik arutlevad Zidane’i löögi üle ja mis talle küll öeldi ning kas see maksis MM tiitli. Tuntud jalgpalligurud (endised, praegused mängijad, treenerid) arutlevad löögi põhjuseid. Muuseas mainitakse, et Itaalia võitis.

Tegu oli *Zidane’i lahkumiskohtumise*, mitte MM-finaaliga.


Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Name (nõutav)

Email (nõutav)

Veebileht

Speak your mind