Ui jama… Ja natuke kohustuslikku jalkajuttu

juuni 27th, 2006

Alles ma sain hõisata, et suvi murrab, kui mind hoopis mingi kahtlane tõbi maha tõmbas. 37,8 näitab kraadiklaas ning enesetunne on vastav.

Eilne Portugali – Hollandi mäng oli küll tobedate kirjast. Kaarte tuli rohkem kui Eesti Postil jõulude ajal ning mehi langes välja tihedamini kui nii mõneski korvpallimängus. Üldiselt ei ole mulle ei “üks”:http://zooda.tr.ee/blog/8/maniche-kellel-tugev-kaugloeoek, ega teine võistkond kunagi meeldinud ninh seda just nende ebasportlike mängude tõttu.

Hetkel käib samuti täiesti mõttetu mäng, lisaaeg Šveitsi ja Ukraina vahel. Ei ühtki väravat ja ega neid enne penalteid vist paista ka. Need pole samuti eriti sümpaatsed võistkonnad. Šveits on üleüldse -mõttetu- neutraalne riik ja Ukraina on Ukraina… Kui peaks valima siis pigem Ukraina – ikkagi esmakordselt MMil (teisel MMi debütandil Ghanal niikuinii erilisi võimalusi ei ole).


Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Name (nõutav)

Email (nõutav)

Veebileht

Speak your mind