Hooajaliselt valikuline spordimälu

juuni 14th, 2006

Jätkame spordi teemadel. Huvitaval kombel olen tähele pannud, et mul sportlaste nimed vaid siis meenuvad kui vastav ala aktuaalne on. Jalgpalli MMi ajal tulevad kõiksugu jalgpallurite nimed meelde, mis muidu üldse peas ei püsi, talvel tean kõiki suusatajaid, olümpiamängude ajal on üldse hull lugu, siis neid sportlasi ja alasid pea täis. Kuid nii kui võistlused läbi, on nimed justkui peoga pühitud. Tublimad ja tuntumad tegijad muidugi on aastaringselt meeles, aga neid pole palju.

Mu külmkapitäis õlut on otsas ja MM pole veel nädalatki väldanud. Muidugi ma ei joonud kõike üksi ära.

Ja Metallical ei käinud, olgu see ära mainitud. Üldse ma ei taipa kust see Metallica vaimustus Eesti rahvast järsku tabas. Hea reklaamikampaania lihtsalt? Mina näiteks käisin eile hoopis esimest korda ujumas sel aastal. Vesi oli mõõdukalt karastav. Jahe, aga ujutav.


2 Responses to “Hooajaliselt valikuline spordimälu”

  1. ooky on juuni 14, 2006 3:04 õhtul

    Eeh ka mina just eile vaadates Brasilia ja Horvaatia mängu avastasin sama asja.
    Kui kuu tagasi oleks keegi mu käest küsinud mõnd horvaatia mängijat siis poleks ma miskit kosta suutnud. Eile aga olid pool mansat kui vanad tuttavad.

    Ja uimas käisin pühapäeval algul ilma saunata ja õhtupoole mittu korda otse saunalavalt. Peab siiski tõdema, et ilma saunata täisotsa oma tiigikeses veel ära ujuda ei suutnud, külm hakkas.

  2. zooda on juuni 15, 2006 5:13 õhtul

    Kusjuures horvaadid mängisid väga tublilt, natuke jäi õnnest puudu.

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Name (nõutav)

Email (nõutav)

Veebileht

Speak your mind