Ettevalmistused jalgpalli MM-iks

juuni 8th, 2006

Avastasin just, et olen nagu see naaber tänasest Eesti Ekspressi karikatuurist. Külmkapp on paksult õlut täis, MM võib alata. Muidugi ei ostnud ma neid õllesid ise, nad lihtsalt jõudsid minu külmikusse eilsete seikluste lõpplahendusena. Ja algava MMiga ei olnud see värk ka kuidagi seotud, taas tore kokkusattumus.

Eilsest niipalju, et olin (kaineks) autojuhiks, sõitsime veerand Eestimaad läbi, võitsin kõik teekaaslasi käesurumises (mõlema käega) kuid mehistes meestes avaldus ka romantilisem pool.

Khm, seda viimati mainitut tuleks nüüd veidike kommenteerida. Nimelt pool teed sinna ja praktiliselt terve tee tagasi kuulasid neli mehepolega autos ühtainsamat laulu – Untsakate “Lenda lindu” – ja ikka selle pärast, et nii ilus laul oli (“siit saab selle loo algust kuulata”:http://www.untsakad.ee/sounds/tytarlaps_2000/12.mp3)

Aga MMil olen Tšehhi poolt.


One Response to “Ettevalmistused jalgpalli MM-iks”

  1. Priit on juuni 9, 2006 11:24 hommikul

    See on super, et jalka MM algab. kavatsen vaadata ära kõik poolfinaali mängud 100%.

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Name (nõutav)

Email (nõutav)

Veebileht

Speak your mind